
Fot. NCI
Studenci i doktoranci prowadzący badania nad żywnością i żywieniem mogą ubiegać się o stypendium Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców. Stypendia wynoszą odpowiednio 500 i 1000 zł miesięcznie. Zgłoszenia trwają do 31 sierpnia.
Celem programu stypendialnego jest promowanie realizacji prac naukowych, które mogą znaleźć praktyczne zastosowanie w przemyśle żywnościowym.
Program skierowany jest do studentów stacjonarnych studiów magisterskich i doktoranckich realizowanych w państwowych akademickich ośrodkach naukowych w obszarach związanych z żywnością i żywieniem.
Stypendium dla studentów wynosi 500 zł miesięcznie i wypłacane może być maksymalnie przez 9 miesięcy, z kolei stypendium dla doktorantów to 1000 zł miesięcznie. Wypłacane może być przez maksymalnie 20 miesięcy.
Organizatorzy zaznaczają, że stypendia wypłacane są nie dłużej niż do dnia obrony pracy dyplomowej oraz nie dłużej niż do 6 miesięcy od nominalnej daty zakończenia studiów.
Szczegóły na stronie http://www.pfpz.pl/nowosci/?id_news=2279&lang_id=1
Celem programu stypendialnego jest promowanie realizacji prac naukowych, które mogą znaleźć praktyczne zastosowanie w przemyśle żywnościowym.
Program skierowany jest do studentów stacjonarnych studiów magisterskich i doktoranckich realizowanych w państwowych akademickich ośrodkach naukowych w obszarach związanych z żywnością i żywieniem.
Stypendium dla studentów wynosi 500 zł miesięcznie i wypłacane może być maksymalnie przez 9 miesięcy, z kolei stypendium dla doktorantów to 1000 zł miesięcznie. Wypłacane może być przez maksymalnie 20 miesięcy.
Organizatorzy zaznaczają, że stypendia wypłacane są nie dłużej niż do dnia obrony pracy dyplomowej oraz nie dłużej niż do 6 miesięcy od nominalnej daty zakończenia studiów.
Szczegóły na stronie http://www.pfpz.pl/nowosci/?id_news=2279&lang_id=1
Poinformuj znajomych o tym artykule:
Inne w tym dziale:
- Żylaki. Leczenie żylaków kończyn dolnych. Bydgoszcz, Inowrocław, Chojnice, Tuchola. REKLAMA
- Dostępna innowacyjna metoda dla pacjentów dializowanych: mniejsze ryzyko powikłań chirurgicznych i krótszy czas rekonwalescencji
- Sezon infekcyjny ruszył. Czy szczepienia powstrzymają falę grypy i RSV?
- Co dalej z leczeniem ostrej porfirii wątrobowej?
- Gdzie bije drugie serce Polaków? W jelitach!
- Rak płuca – wyzwanie współczesnej onkologii. Immunoterapia dla chorych w gorszym stanie sprawności.
- Co dziesiąty pacjent jest narażony na zdarzenie niepożądanepodczas leczenia szpitalnego. Większość szpitali wciąż bez elektronicznego systemu raportowania
- Październik to najlepszy moment, by wzmocnić odporność
- Zapowiadane rozszerzenie wskazań do badań PET/CT to ogromna szansa dla chorych
- Potrzebny program pilotażowy dla pacjentów dializowanych – obecne wyceny procedur nefrologicznych nie odzwierciedlają kosztów leczenia
- Infekcja, która nie boli, a zabija – jak brak podstawowego leczenia prowadzi do dramatycznych konsekwencji?
- Wszystkie w tym dziale
REKLAMA
![]() |


naukawpolsce.pl | dodane 09-08-2011





